Politie zoekt Spar-overvaller

Komt het petje onder dit artikel je bekend voor? Of weet jij zelfs wie een soortgelijk petje draagt? Misschien heb jij dan de gouden tip voor de politie.

De zoektocht naar de man die vorige week een gewapende overval pleegde op de Spar-vestiging in De Uithof is in volle gang. Rond het tijdstip van de overval zondagavond 8 januari waren behoorlijk wat studenten in de Spar-supermarkt onder het Langeveldgebouw en naaste omgeving aanwezig. Rechercheurs van de politie hopen nog steeds in contact te komen met nieuwe getuigen en met mensen die iets verdachts gezien hebben.

De verdachte kocht rond 19.10 u. frisdrank in de Spar en verliet daarna de winkel. Ongeveer tien minuten later kwam hij opnieuw naar binnen en liep hij wat rond. Vervolgens bedreigde hij de kassamedewerker met een vuurwapen. De man ging er uiteindelijk met enkele honderden euro’s vandoor in onbekende richting.
 
De politie sluit niet uit dat de man al vanaf 19.00u in de omgeving van de supermarkt aanwezig is geweest. Ook tussen 19.10u en 19.20u heeft hij zich waarschijnlijk bij de Spar opgehouden.
 
Signalement overvaller:
-          Man
-          Leeftijd ongeveer 20 jaar
-          Lengte ongeveer 1.75-1.80 meter
-          Mager / tenger postuur
-          Blanke huidskleur, maar mogelijk van buitenlandse afkomst
-          Half-lang donker krullend haar
 
Kledingsignalement:
-          blauwe broek
-          een lichtblauw colbertjasje
-          wit/lichtbeige petje met op de voorzijde, boven de klep, een donkerkleurige balk waarin sterren  
 
Ben je getuige geweest van de overval? Heb je in de omgeving van de supermarkt een persoon gezien die aan het opgegeven signalement voldoet? Of heb je anderszins informatie die kan leiden tot het oplossen van dit misdrijf? Dan wordt je verzocht contact op te nemen met de politie: 0900-8844.
 
Het is ook mogelijk om uw informatie anoniem door te geven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
 
Hieronder het petje:

Advertentie