DUBstagram: clubliefde op het gala van de mannen van USRS

De net afgestudeerde Jessica van Wegen (23) was afgelopen zaterdag met haar team van de vereniging Rugbyende Utrechtse Studenten mee naar een lustrumgala, waar ze als date van de mannen van de Utrechtse Studenten Rugby Society mee naartoe mochten.

Instagram: @jessica.v.wegen

Jessica: "In totaal speel ik al 3,5 jaar rugby. Ik ben begonnen met rugby op Curacao en heb daarna de overstap gemaakt naar Rugbyende Utrechtse Studenten (RUS). Mede door blessures heb ik helaas dit seizoen nog niet veel wedstrijden gespeeld, ik zweef daardoor een beetje tussen de twee teams in momenteel.

Deze foto is afgelopen zaterdag gemaakt op het lustrumgala van de Utrechtse Studenten Rugby Society (USRS), waar we allemaal mee naartoe waren als date van een USRS’er. De meiden waar ik (tweede van rechts op de foto) mee op de foto sta zijn allemaal teamgenootjes. "

A post shared by Jess (@jessica.v.wegen) on