DUBstagram: 'De Uithof ingewisseld voor de binnenstad'

Demi van Weerdenburg (22) woont in Utrecht en studeert daar Urban Geography. Normaal gesproken vinden haar colleges plaats in De Uithof, maar voor een onderzoeksproject mag ze nu naar de binnenstad.

Instagram: @demivweerdenburg

Demi zit in haar tweede jaar van de masterstudie Urban Geography aan de Universiteit Utrecht. Demi: "Deze foto heb ik gemaakt op Drift 25 tijdens mijn eerste college van de Utrecht Data School, in de binnenstad. De colleges van mijn eigen opleiding zijn altijd in De Uithof, dus leuk om voor de  verandering in de binnenstad colleges te volgen.

"Wat ik wil gaan doen na het afronden van mijn master dat weet ik nog niet helemaal. Er zijn verschillende dingen die ik leuk vind en je weet natuurlijk niet wat er op je pad komt. Ik denk wel dat het iets in de richting van een overheidsinstantie in de vorm van een traineeship wordt."