DUB speelt verdoppertje: zoek de DUB-doppers

Ter gelegenheid van de nieuwe site verstopt DUB deze week 20 speciale DUB-doppers op verschillende locaties van de universiteit. Wie er een vindt, maakt kans op een extra prijs.

Na de DUB-mok is er nu de DUB-dopper. Met de lancering van de vernieuwde DUB-site gaat de redactie donderdagmiddag een aantal doppers verspreiden in en om de universiteitsgebouwen. En omdat het net Pasen geweest is, spelen we voor één keer verdoppertje.

Op 20 locaties van de universiteit kun je deze dopper vinden in de kleuren geel, rood en wit. Vind jij zo’n dopper, dan maak je ook nog kans op een extra prijs.

Wat je moet doen om kans te maken op deze extra prijs? Maak een foto van de dopper en noteer het nummer van de dopper. Deel de foto met ons op Facebook, Instagram of stuur hem per mail naar de redactie.