Kandidatenlijsten universiteitsraad bekend!

Tot 30 maart konden studenten en medewerkers zich verkiesbaar stellen voor de universiteitsraad en faculteitsraden. Inmiddels zijn de kandidatenlijsten bekend. Bij de verkiezingen van maandag 8 tot en met woensdag 10 mei kunnen alle studenten en medewerkers hun stem uitbrengen op één van de kandidaten. Daar lees je binnenkort meer over in je mail, op intranet en op students.uu.nl.

Binnen de Universiteit Utrecht denken studenten en medewerkers mee over het beleid. Ook geven zij adviezen aan bestuurders. Daarbij is een goed georganiseerde medezeggenschap belangrijk. De universiteitsraad is de medezeggenschapsraad van de Universiteit Utrecht en bestaat uit studenten en medewerkers. Op facultair niveau is dat de faculteitsraad.

Drie studentenlijsten en twee medewerkerslijsten
Deze keer hebben de kandidaten voor de U-raad zich verenigd binnen drie studentenlijsten en twee medewerkerslijsten. Er is sprake van meer kandidaten dan zetels. Daarom zijn er verkiezingen van maandag 8 tot en met woensdag 10 mei 2017. Wil je weten wie er op de kandidatenlijsten staan? Kijk dan hier.

Informatie

Wil je meer informatie over de verkiezingen? Neem dan contact op met de secretaris van het Centraal Stembureau, Anne Marie Partridge, Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8, kamer 519, tel. 253 4355, a.m.partridge@uu.nl.