Lezing van The Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse over ‘Van stress naar Zen’

We leven in een snelle tijd. Dat geeft ons veel nieuwe individuele mogelijkheden. Ook de communicatie gaat razendsnel. Dagelijks ontvangen we via internet en de (social) media een spervuur aan informatie, gedachten en ideeën. Elke plek op wereld is dichtbij en zichtbaar voor iedereen. Daarmee nemen ook verantwoordelijkheden snel toe. Individueel en voor elkaar als samenleving. Je kunt niet meer zeggen dat je niets van een gebeurtenis afweet. Het levert ons allemaal veel stress op. Hoe moeten we daarmee omgaan? Hoe ontwikkel je een harmonieuze visie op jezelf en onze wereld? Hoe verklaar je je eigen gedrag en gewoontes? Waar vind je rust die blijvend is, ongeacht de omstandigheden en ontwikkelingen?

Zoek de harmonie in jezelf en de wereld! Bezoek daarom de lezing over ‘Van stress naar Zen’ op dinsdag 26 februari 2019.

De lezingen worden maandelijks gehouden in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. Ze beginnen om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is vrij en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.blavatskyhouse.org of bel (030) 2892179 / (030) 6372323. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via de website of in de zaal.