forum

Body: 
Reizen met het openbaar vervoer blijft een bron van irritatie. Marije ergerde zich deze week op het forum van Ublad Online over de stakingen: "Ik word een beetje moe van die OV-stakingen. Dat de chauffeurs voor hun rechten opkomen is prima, maar liever niet door onschuldige studenten te duperen. Het zal vast wel lekker rustig zijn nu in De Uithof."

Openbaar vervoer

Mandy: "Inderdaad, stakingen zijn irritant. Maar daar kan je je nog op instellen. Irritanter vind ik het dat als er 'ongeregeldheden' op of rond het spoor zijn, en dat is nogal vaak , en dat het dan heel lang duurt voordat er eindelijk informatie beschikbaar is. Ik kom uit de buurt van Rotterdam, en heb gister een heel stuk om moeten rijden naar Utrecht. Op zich niet erg, maar voordat duidelijk was hóe ik moest rijden was ik weer een hele tijd verder. Kan dat niet sneller worden gecommuniceerd?"

Peter snapt Mandy's ergernis: "Ik kom altijd met de trein naar Utrecht, en heb vaak vertraging. Hoewel het heel vervelend is, went het toch wel een beetje, een kwestie van voorbereiden (muziek, boek). Als ik in Utrecht aankom, begint voor mij de irritatie pas: bus 12. Veel te vol en de bus rijdt veel te hard, zeker voor de mensen die staan te wankelen op het gangpad. Hebben meer mensen hier last van?"

Voel je je aangesproken? Laat van je horen online!