DUB geeft kaarten weg voor openingsshow van Spring Performing Arts Festival

Body: 

Van 16 tot en met 25 mei 2019 neemt het Spring Performing Arts Festival de stad tijdelijk over. Met  shows in het Stadskantoor, Hoog Catharijne, op de Neude en in verschillende theaters van de stad. DUB geeft kaarten weg voor de openingsvoorstelling!

Read in English

Deze editie gaat het Spring Performing Arts Festival over robots en mensen, over culturele identiteiten en wereldwijde verbanden, over de mensen en de stad. Dit wordt verbeeld in uiteenlopende shows als dansvoorstellingen, documentaire theaterstukken, humanoids en bondagekunst. De optredens zijn op verschillende plekken in de stad te zien.

De rode draad in het programma is werk dat zich bezighoudt met nieuwe technologie met daarin verbazingwekkende voorstellingen en installaties van Rimini Protokoll (Uncanny Valley), Dries Verhoeven (Happiness), Jeroen van Loon (Ephemeral Data) en vele anderen. Maar er wordt niet alleen technologie gepresenteerd, er zal ook menselijkheid vertoont worden in de programmalijn met Super Human: Performing Humanity. Alle lijnen op het festival zijn met elkaar vervlochten en worden aangevuld met een congres rond Performing Robots, georganiseerd door de Universiteit Utrecht.

Openingsvoorstelling
De titel van de openingsvoorstelling is het programma Attractor. In deze voorstelling komen twee Australische dansgezelschappen bij elkaar, Lucy Guerin Inc en Dancenorth. Samen met het Indonesische muzikale duo Senyawa, dat een eigen invulling geeft van de Javaanse traditie waarin dans en muziek voor een trance zorgen. In de voorstelling worden publiek en performers samengebracht in een gedeeld ritueel. 

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor de openingsvoorstelling Attractor om 20.30 uur op 16 mei in de Stadsschouwburg. Wil jij kans maken op twee kaarten? Mail dan uiterlijk 9 mei je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl  Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail