Win het spel The Lockdown van The Joker in Utrecht

Body: 

Bij spellenspeciaalzaak The Joker vind je een ruim aanbod aan spellen. Van Mens-erger-je-niet tot Scrabble, maar ook minder bekende spellen. Zoals het nieuwe kaartspel genaamd The Lockdown. DUB mag drie spellen weggeven! 

Read in English

In de Utrechtse spellenspeciaalzaak The Joker kun je heel wat spellen vinden. Bekende spellen als Mens-erger-je-niet, Monopoly, Scrabble en schaak- en damspellen, maar ook minder gangbare spellen. Vervelen is er dus niet meer bij deze lockdown want er is voor iedereen wel een spel te vinden, óók spellen die je in je eentje kan spelen. The Joker is nu alleen op afspraak te bezoeken, maar normaal gesproken organiseert de winkel speciale speldagen, Magic-toernooien, demonstraties van nieuwe spellen én kun je er spelletjes uitproberen. 

The Lockdown
Nieuw in het assortiment is het toepasselijke spel: The Lockdown. In dit spannende kaartspel is er een besmettelijk virus dat zich over de hele wereld verspreidt. Aan de spelers de taak om het meest efficiënte team samen te stellen en te investeren in de juiste projecten om het virus onder controle te houden en het aantal slachtoffers te beperken.

Win
DUB mag drie The Lockdown kaartspellen weggeven. Wat je daarvoor moet doen? Laat ons weten waarom jij het spel wilt winnen en waarom. Óf neem een kijkje in de etalage van The Joker, Oudegracht 230A in Utrecht, en laat ons weten welk spel in de etalage je aanspreekt, en waarom. Mail je antwoord (mag een van de twee vragen zijn) samen met je naam en telefoonnummer uiterlijk 25 maart naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen op 27 maart persoonlijk bericht. 

Facebook Twitter Whatsapp Mail