Win kaarten voor IT-conferentie exec(ut)

Op 18 maart 2019 wordt TivoliVredenburg omgetoverd tot een waar IT-walhalla voor de tweede editie van exec(ut). Een conferentie voor en door IT-studenten. DUB geeft toegangskaarten weg!

Read in English

De conferentie exec(ut) wordt georganiseerd vanuit Stichting Sticky. De stichting organiseert activiteiten ten behoeve van de Utrechtse vereniging voor informatica en informatiekunde Studievereniging Sticky. De conferentie wordt georganiseerd voor en door studenten.

Wat kun je verwachten
Acht sprekers zullen vertellen over een bepaald aspect van software en technologie. Naast deze reeks gesprekken biedt exec(ut) netwerkmogelijkheden voor de aanwezigen. Bekijk hier het volledige programma. De voertaal van de conferentie is Engels.

Winnen
DUB geeft 2 x 2 toegangskaarten weg. Het studentarief is 10 euro, niet-studenten betalen 100 euro. Mail, om kans te maken op twee gratis toegangskaarten, voor 10 maart je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.