Win kaarten voor popduo CUT_ in TivoliVredenburg

Body: 

Het elektronische popduo CUT_ maakt popmuziek met slepende synths, hypnotiserende beats en scherpe zanglijnen. Op 15 maart staan ze in TivoliVredenburg. DUB mag kaarten weggeven! 

Read in English

De afgelopen jaren heeft CUT_ zichzelf op de kaart gezet van de elektronische livescene van Nederland. De muziek is varierend zacht, rustig met swingende beats.

Het nieuwe album A small group of individuals neemt je mee in een intieme wereld van mislukte liefde en kwetsbaarheid. Elke song wordt vertegenwoordigd door een andere persona. Een andere kant binnen één en dezelfde persoon. Dit verhaal presenteren ze in een klein aantal exclusieve shows waar ze het midden van de vloer zullen opzoeken. Speciaal voor deze shows hebben ze een bijzondere setup gecreëerd. Als publiek zwerm je als het ware om de band heen en zul je in de intieme wereld terechtkomen die je tot de laatste noot niet loslaat. Bereid je voor op een uitzonderlijke en unieke ervaring.

Winnen
DUB mag 2 x 2 kaarten weggeven voor het concert op 15 maart, aanvang 20.15 uur in TivoliVredenburg (zaal open om 19.30 uur). Mail om kans te maken op 2 kaarten uiterlijk 10 maart je naam en telefoonnummer naar dubprijsvraag@uu.nl. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Alvast in de stemming komen? Bekijk hieronder de muziekvideo's Tune in Tune out en Love and Alcohol:

 

 

 

Facebook Twitter Whatsapp Mail