Pop-up Kringloopwinkel | Winter-editie

De Green Office Kringloopwinkel is terug van weggeweest – kom rondneuzen voor pareltjes en scoor recycle-punten! De pop-up Kringloopwinkel vind je in het restaurant van het Educatorium tussen 21 januari en 14 februari 2019. Alles in de Kringloopwinkel is gratis.

Verminder afval, bespaar knaken!

 

Doneer
De minimalistische levensstijl omarmd? Nog kerstcadeautjes op zolder die nét de plank missloegen? Laat je spullen niet verstoffen, maar maak er een ander blij mee. Kleine items die in de kasten passen zijn welkom - denk hierbij aan kleding, lampen, beddengoed, keukenbenodigdheden en decoraties. Let op: helaas kunnen we geen meubels en voedsel accepteren.

Tot en met dinsdag 12 februari zijn je spullen welkom bij:
- Green Office Utrecht, Heidelberglaan 8
- Johanna*
- Bisschoppen*
- Cambridgelaan*
*Laat je spullen achter op de trolley bij de ingang

 

Kom rondneuzen
Op zoek naar bestek of servies voor je nieuwe studentenwoning? Kleding shoppen zonder knagend geweten? Wees lief voor je portemonnee en de planeet door iets tweedehands op te pikken. Verminder afval, bespaar knaken!

Iets tweedehands kopen of verkopen kan een flinke milieuwinst geven: het scheelt grondstoffen, energie, water en afval. Voor alles wat je tweedehands koopt, hoeft er niet iets nieuws te worden gemaakt. En het scheelt afval als je minder oude spullen weggooit. (Lees meer: https://www.milieucentraal.nl/bewust-winkelen/tweedehands/

De Pop-up Kringloopwinkel is een initatief van Green Office Utrecht. Voor meer informatie: www.uu.nl/greenoffice