Meezing Matthäus

De Meezing Matthäus

Zing de Matthäus-Passion samen met het Utrechts Studenten Koor en Orkest

Over het programma

De Meezing Matthäus geeft liefhebbers van klassieke muziek een kans om samen met het Utrechts Studenten Koor en Orkest de Matthäus Passion van J. S. Bach te zingen. Deelnemers aan de Meezing Matthäus zullen één hele zaterdag de Matthäus-Passion intensief instuderen en die op diezelfde avond samen met het USKO uitvoeren in de Jacobikerk. Koordeelnemers hoeven geen ervaring te hebben. Iedereen mag meedoen. De deelnemers bereiden zich voor op deze dag door thuis te oefenen met behulp van pakketten die het USKO na inschrijving verstrekt.

Zowel liefhebbers als geïnteresseerden krijgen door de Meezing-Matthäus de kans om dit bekende stuk op een totaal andere manier te ervaren: door het zélf uit te voeren.

 

 


Over het USKO

Het Utrechts Studenten Koor en Orkest bestaat sinds 1945 en is het grootste studentenmuziekgezelschap van Nederland. Het USKO voert regelmatig werken van Johann Sebastian Bach uit, waaronder de Hohe Messe, de Johannes Passion en de Matthäus Passion. Sinds 2010 organiseert het USKO naast de driejaarlijkse uitvoeringen van de Matthäus Passion de Meezing-Matthäus.


9 maart Jacobikerk, St Jacobsstraat 171, 3511 BP Utrecht

Entreeprijs deelnemers:

€30 reductie (student, U-pas, <18)

€45 vol tarief

Entreeprijs luisteraars: €15

Aanvang dagprogramma: 10:00

Aanvang concert: 19:00

Inschrijven via: https://usko.nl/product/meezing-matthaus/

Contact: meezingen@usko.nl