De afgelopen tijd heeft de multidisciplinaire theatergroep Curtains-Up hard gewerkt aan een bewerking van Luigi Pirandello's 'Zes personages op zoek naar een auteur' (uit 1921), zonder afbreuk te doen aan de originele intentie van de auteur. Met een bescheiden budget van diverse fondsen (onder meer met een bijdrage van het Universiteitsfonds Utrecht) werkt een hechte groep aan deze uitdagende productie.



Gedurende het traject zijn er ook diverse samenwerkingsverbanden in de stad Utrecht ontstaan, zoals met het ROC Midden Nederland. Vrijdag 16 en zaterdag 17 december staat ‘Op zoek naar een Auteur’ in de Koepelzaal van Huis aan de Werf. Na deze voorstellingen gaat de productie verder op tournee tot en met maart 2012. We spelen nog in Arnhem, Helmond en Leiden. De speeldata zijn te vinden op onze website:
www.curtainsup.nl.



Het verhaal van ‘Op zoek naar een Auteur’: In ‘Op zoek naar een Auteur’ gaan vier voor het theater geschreven personages met een bewogen leven op zoek naar een auteur die hun verhaal af wil maken. Ze bezoeken een zoveelste theaterrepetitie, raken in gesprek met de Cast en Regisseur. Gaandeweg het verhaal komen de Cast, Regisseur en de toeschouwer erachter dat werkelijkheid en illusie door elkaar
heen lopen.



Bekijk onze trailer via http://www.youtube.com/watch?v=NyQbv3awHws



Curtains-Up is op zoek gegaan naar compassie, empathie en het nog durven voelen in een wereld waarin gevoelens ogenschijnlijk heel makkelijk aan de kant worden gezet. Is deze zoektocht voor niets geweest? Komt het gevoel te dichtbij? Komt allen naar ‘Op zoek naar een Auteur’!



Reserveren kan via: www.curtainsup.nl/reserveringen.html of telefonisch 06–37222014. Kijk voor meer informatie en speeldata op www.curtainsup.nl/opzoeknaareenauteur.html. Wij zijn ook te vinden via
www.twitter.com/TGCurtainsUp en www.facebook.com/TGCurtainsUp