Houd je van aanpakken, vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en een land écht te leren kennen? Dan is vrijwilligerswerk via IBO-Nederland misschien iets voor jou.

Zo kun kinderen met een beperking verzorgen in een tehuis in Kroatië,  helpen bij de renovatie van bejaardenwoningen in Moldavië of meeklussen in sloppenwijken in Cuba.

Waarom IBO-Nederland?
De projecten van IBO-Nederland bieden jou als vrijwilliger een unieke combinatie tussen praktisch idealisme en culturele uitwisseling, je zult samenwerken met de lokale bevolking van een land. Gedurende 2 tot 3 weken steek je met een groep internationale vrijwilligers de handen uit de mouwen. Een unieke manier om je vakantie te besteden en je in te zetten voor een goed doel. Je kunt helpen bij het bouwen van bijvoorbeeld klaslokalen, weeshuizen, opvangcentra, een tehuis voor gehandicapte kinderen, of je wordt ingezet als activiteitenbegeleider op een van onze sociale projecten. De kosten voor deelname zijn laag.

De Internationale Bouworde Nederland (IBO-Nederland) is een non-profit organisatie en ondersteunt sinds 1957 lokale projecten wereldwijd. Zo hebben we vrijwilligerswerk  in bijvoorbeeld Roemenië, Senegal, Hongarije, Italië, Rwanda, Polen, Rusland, Egypte en Marokko.

Meer info?
Kom vrijblijvend langs op onze infodagen om eens kennis te maken met IBO-Nederland en onze projecten, en te kletsen met vrijwilligers. Iedereen die meer wil weten over vrijwilligerswerk in het buitenland is van harte welkom!

Nijmegen: zaterdag 12 maart, Ateliers Kunstwerk, Piersonstraat 75-77 van 14.00-16.30u
Utrecht: vrijdag 18  maart, Kargadoor, Oudegracht 36, van 14.00 - 16.30u

Kijk op www.ibo-nederland.org voor meer info, of bel 024 3226074.