Ambitieuze studenten en young professionals worden dagelijks geconfronteerd met het spanningsveld tussen het maken van carrière, het verdienen van geld en het streven naar een duurzamere en eerlijke wereld. Kan je duurzaam carrière maken? Zijn geld en duurzaamheid vrienden of vijanden? In het leaders for Economic Change programma gaat een groep van 30 ambitieuze studenten en young professionals onder begeleiding van de leiders van nu, waaronder professor Herman Wijffels, zich over vraagstukken rondom dit spanningsveld buigen. Vind jij dat het anders kan en wil je invloed uitoefenen op verandering? Meld je dan aan voor 9 november!

Vanaf 25 november start voor de geselecteerde deelnemers een les- en trainingsprogramma van acht bijeenkomsten. Leren, begrijpen, interactie en ervaring staan centraal in dit programma. Dit programma helpt de deelnemers bij het ontwikkelen van visies op leiderschap en de economie in 2030. Global Leaders Academy en University for Peace van de Verenigde Naties zijn belangrijke partners in het programma.

De deelnemers werken in groepen aan hun visie. Ook worden zij op 16 maart 2012, aan het eind van het programma, uitgedaagd om hun vernieuwende ideeën op een innovatieve manier te presenteren Daarnaast betrekken ze zelf het bedrijfsleven bij het actieplan door het opzetten van een mediacampagne. Een professionele jury beoordeelt deze visies. De winnaars van het programma presenteren hun visie op een internationaal platform van de leiders van nu.

Geïnteresseerde ouderejaarsstudenten en young professionals tot 30 jaar kunnen zich nog tot 9 november aanmelden via www.amsterdambrightcity.nl.