Stichting OER zoekt nieuw bestuur! Wil jij een jaar lang in een gezellig team ervaring opdoen met onderzoek dat echt een steentje bijdraagt aan een betere universiteit? Kijk dan op www.stichting-oer.nl voor meer informatie en de vacature.



Wat is Stichting OER?

Al sinds 1989 houdt Stichting OER zich bezig met het verbeteren van het onderwijs van de UU. Dat doen we door jaarlijks onderzoek te doen onder honderden studenten naar twee universiteitsbrede thema’s. Zo is er in het verleden onder andere onderzoek gedaan naar het bindend studieadvies, studievertraging en motivatie van masterstudenten. De resultaten van enquêtes worden verwerkt in een onderzoeksrapport waar niet alleen veel aandacht voor is bij de universiteit, maar ook bij de landelijke politiek en je medestudenten.



Het bestuur van Stichting OER

Stichting OER kent idealiter een vierkoppig bestuur van studenten: een voorzitter, twee onderzoekscoördinatoren (waarvan er één ook secretaris is) en een penningmeester. Alle bestuursleden hebben hun eigen taken en zijn daarnaast betrokken bij de twee onderzoeken. Op de website kun je meer informatie vinden over de verschillende bestuursfuncties.
Een bestuursfunctie bij OER is erg leerzaam, leuk, gezellig en staat goed op je CV. Per week ben je er tussen de 5 en 20 uur aan kwijt. Met een beetje inzet en planning is het mogelijk om het zonder vertraging naast je studie te doen, maar je krijgt wel een bestuursbeurs.

Solliciteren voor een bestuursfunctie

Heb je interesse in een bestuursfunctie bij Stichting OER gedurende het collegejaar 2011/2012, stuur ons dan vóór 6 mei een mail met daarin je motivatie, je CV en je eventuele voorkeur voor een bepaalde bestuursfunctie naar info@stichting-oer.nl. Voor meer informatie kun je kijken op onze website www.stichting-oer.nl of mailen naar info@stichting-oer.nl.