Wil jij een unieke ervaring op doen? Met een leuk team een magazine maken met een oplage van 5000 stuks? Voor een hele leuke doelgroep; de aankomende eerstejaars studenten die in Utrecht komen studeren? Dit is je kans!


Dit jaar zal er voor de tweede keer het UITmagazine verschijnen! Nog voor de Utrechtse Introductie Tijd begint, zullen de UITlopers het magazine thuis ontvangen. UITlopers komen op die manier al veel te weten over het programma! Daarnaast is het een leuke manier om de aankomende eerstejaars alvast voor te bereiden op het leven als student dat komen gaat.
Om het UITmagazine tot een succes te maken zijn we hard opzoek naar enthousiaste studenten die goed kunnen schrijven!

Wat verwachten we van je?
Vanaf begin mei zullen we beginnen met de eerste redactievergadering. De definitieve invulling van het blad wordt dan vastgesteld en ieder redactielid zal een aantal artikelen gaan schrijven. In samenspraak zal de verdeling gemaakt worden, zodat het goed te combineren is met je studie.

Vergoeding
Je krijgt voor je inzet geen vergoeding. Wel is het mogelijk om studiepunten voor deze opdracht te krijgen. Informeer hiervoor bij de juiste persoon binnen je opleiding. Daarnaast is meewerken aan het UITmagazine een unieke ervaring. Naast de grote verantwoordelijkheid, krijg je tijdens de UIT toegang tot alle programmaonderdelen en alle feesten!

Kortom:
Lijkt het je leuk om samen met een gezellige redactie het UITmagazine neer te zetten? Om je artikelen in 5000 oplages terug te zien? En intensief betrokken te zijn bij het grootste studentenevenement van Utrecht? Solliciteer dan nu!

Solliciteren?
Wil jij deze uitdaging aangaan en een bijzondere ervaring opdoen? Stuur dan voor 22 april een motivatiebrief en CV op naar communicatie@introductie-utrecht.nl t.a.v. Marieke Groeneveld.