‘Onderwijs is niet bedoeld voor studenten met autisme’ (podcast)

In de nieuwe podcastserie Eerste Hulp bij Studieproblemen gaat Jeroen Sturing in gesprek met studenten met ‘bagage’. Ze vertellen openhartig over hun leven als student en we kijken hoe je het best hulp kunt krijgen. In deze eerste aflevering vertelt Wicky, eerstejaars Biomedische Wetenschappen, over haar probleem als student met autisme en haar begeleid wonen in Casa Confetti. Ze heeft zelf al de handschoen opgepakt om als buddy andere studenten te helpen via het Platform Onbeperkt Studeren.

Heb jij ook een studieprobleem en wil je daar over vertellen, meld je dan met een mail naar redactiedub@uu.nl aan voor Eerste Hulp voor Studieproblemen. Jeroen gaat dan met je in gesprek en zoekt binnen de universiteit naar oplossingen voor jouw probleem.