Cultuurtip: UUnited festival

Body: 

Tip van Ilya: De UU is jarig, en viert dat met een muziekfestival in TivoliVredenburg.

Tip van Ilya: De UU is jarig, en viert dat met een muziekfestival in TivoliVredenburg.

Wat raad je aan?
UUnited studentenmuziekfestival

Waarom is dit volgens jou de moeite waard?
Alle studentenmuziekgezelschappen presenteren zichzelf in volle glorie tijdens deze avond die in het teken staat van het lustrum van de UU. Speciaal voor deze gelegenheid zijn alle gezelschappen gekoppeld aan een gastartiest. Zo gaat het USKO de samenwerking aan met componist Merlijn Twaalfhoven terwijl de USBB met saxofonist Benjamin Herman speelt. Het USC treedt op met cellist Maarten Vos, Het Huisorkest & Medusa met dichter Ingmar Heytze, Dekoor met zanger Ruben Hein, de USCantorij met saxofonist Ties Mellema en Het Kunstorkest met gitarist en zanger Jurjen Oostenveld. Dit is dus je kans om op een bijzondere manier kennis te maken met wat de UU op muziekgebied te bieden heeft.

Waar moet ik in het bijzonder op letten?
Naast de studentenmuziekgezelschappen zijn er onder andere ook optredens van de Handsome Poets, docenten en alumni van de UU en een barbershop kwartet. Check de website voor meer informatie. De presentatie is in handen van alleskunner Arjen Lubach. Na festival is er nog de mogelijkheid om samen met alle gezelschappen te feesten tijdens de Pop-O-Matic.

Waar, wat wanneer?
Donderdag 31 maart om 19:00 uur in TivoliVredenburg. Kaartjes zijn hier te koop en kosten €17,50 (€ 12,50 voor studenten). 

Facebook Twitter Whatsapp Mail