Boer Frank kiest UU-Anita

Het hoge woord is er uit. Na vele emotionele momenten tussen de geiten heeft de Limburgse boer Frank gekozen voor diergeneeskundestudent Anita. En mocht de liefde opbloeien dan voor een weekendrelatie die nog minimaal vier jaar gaat duren.

Anita mag zelf voorlopig niet praten met de pers, dus DUB moest ook de uitzending van gisteren afwachten om te weten te komen of zij nu wel of niet de uitverkorene van geitenboer Frank is. Gisteren werd het dan duidelijk: de geitenboer heeft voor ‘onze’ Anita gekozen en daardoor moest Frank op bezoek in Utrecht waar Anita op kamers woont en leidde zij Frank rond bij Diergeneeskunde (zie het filmpje onder aan de tekst).

Dat Frank uiteindelijk toch voor zijn voormalige buurmeisje heeft gekozen, was best verrassend want hij wilde eigenlijk geen lange afstandsrelatie. Kapster Judith die tot op vrijwel het laatste moment nog in de race was, kon haar leven sneller aan het boerenleven aanpassen. Anita had al vrij snel duidelijk gemaakt, dat ze eerst wilde afstuderen voordat ze naar Limburg zou terugkeren.

GK

 

 

Tags: tv-programma

Advertentie