DUBstagram: Studie-essentials

Body: 

Tentamens op komst betekent studiestress! Cornelieke toont op Dubstagram haar essentials voor een studiesessie in de UB.

Tentamens op komst betekent studiestress! Cornelieke toont op Dubstagram haar essentials voor een studiesessie in de UB.

Instagram handle: @cdj.27

"Ik ben Cornelieke de Jong en ik ben derdejaars Arbeids- & Organisatiepsychologie."

Heb je veel tentamens de komende tijd?
"Volgende week dinsdag heb ik van 13.30 tot 20 uur twee tentamens. Heel fijn gepland..."

Hoe bereid je je voor op je tentamens? En waarom onderbrak je je studiedag om een foto van je flesje water te maken?
"Om me voor te bereiden op mijn tentamens zit ik als het even kan in de UB. Zo'n studiedag kom ik alleen maar door met koffie en met heel veel water, waardoor ik ook heel veel (plas)pauzes heb. Om mij heen zag ik allemaal mensen zitten met zakken chips, of zakken pepernoten. Ik ergerde me vreselijk aan al dat gekraak van die zakken en maakte een foto van mijn 'essentials'; koffie en water.....geen gekraak."

Is het fijn studeren in de UB?
"Normaal gesproken vermijd ik de UB rond tentamenperioden, in verband met de drukte. Maar op zich valt het me deze week nog mee met het zoeken naar een plekje. Meestal ga ik 's ochtends eerst sporten bij Olympos en daarna door naar de UB en tot nu toe heb ik nog altijd binnen tien minuten een plekje gevonden. Het fijne aan de UB is dat iedereen echt aan het leren is en dus stil is."

Heb je instagramaccounts die je zelf graag volgt? 
"Mijn favoriete accounts zijn sport & health accounts, zoals @foodzbytirzadie zijn lekker motiverend. En het account van @dutch_barista is ook heel fijn voor de koffieverslaafden onder ons."

Facebook Twitter Whatsapp Mail