DUBstagram: Puddlegram

UU-studieadviseur Ruben maakte op een druilerige dag tóch een mooi Utrechts plaatje.

Instagram handle: @instaoase. Ik heb een groot deel van mijn leven in Overvecht op de Oasedreef geleefd. Vandaar dat ik mij de naam Oase had toegeëigend voor allerlei sociale media. Op instagram moest ik er helaas insta voor zetten, omdat ik concurrentie heb van sauna’s en beddenspecialisten...

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Ruben, een geboren en getogen Utrechter en ik werk als studieadviseur aan de UU. Van de 1352 foto’s die ik gemaakt heb voor Instagram komen er 516 uit Utrecht, zag ik net op de instagram-fotokaart.

Waarom heb je deze foto gemaakt?
Na al die jaren ben ik nog steeds niet uitgekeken op alle mogelijke manieren waarop je de Dom kan zien in Utrecht. Vooral het weer heeft grote invloed op hoe je de Dom waarneemt.

Afgelopen week was het wel zó triest weer dat je buiten bijna vergeet om instagramfoto’s te maken. Gelukkig houd ik erg van #puddlegrams waardoor ik er toch nog op gefocust was om deze dom-spiegeling in een regenplas te zien.

Wat voor instagramaccounts vind je zelf leuk om te volgen?
Zelf ben ik niet grafisch onderlegd, maar op instagram volg ik twee accounts over strak grafisch design die ik heel erg tof vind: @thedesigntip en @pavlovvisuals.

 

Tags: dubstagram

Advertentie