Hema-worsten in De Uithof

Begin volgend jaar kunnen liefhebbers zich in De Uithof te goed doen aan een echte Hema-worst. Onder de Universiteitsbibliotheek komt een ‘take away’ van het bekende warenhuis.

Volgens franchise-ondernemer Erwin Binneveld gaat het om de eerste ‘stand-alone take away’ van de Hema. Het bedrijf is van plan dit concept met winkels die geen onderdeel uitmaken van grotere vestigingen ook op andere locaties toe te passen.

Binneveld gaat in de nieuwe Hema vooral etenswaren verkopen. Naast de worsten zullen klanten er ondermeer belegde broodjes, sappen en chips en koeken van het huismerk kunnen kopen.

De Hema-vestiging neemt de plaats in van de Easy Bite-winkel die Binneveld nu nog runt. De ondernemer werft op dit moment nieuw personeel. Hij verwacht naast drie tot vier vaste medewerkers nog zo’n acht tot tien parttime krachten aan te nemen.

Binneveld hoopt met de naamsbekendheid van het warenhuis een groter publiek aan te spreken. “Mijn grote wens is om op termijn een winkel in te kunnen richten waar ik ook non-food-artikelen van de HEMA kan aanbieden . Ik denk echt dat er in De Uithof inmiddels wel behoefte is aan iets dergelijks.”

XB

Advertentie