Nieuwe hints DUB lustrumquiz

Nog een paar dagen is het mogelijk het woord en/of de antwoorden van de DUB lustrumquiz te sturen naar redactie@dub.uu.nl. Voor degene die nog steeds problemen heeft met het oplossen van de quiz nog een enkele hints.

De eerste vraag (23 maart) blijkt een instinker. Welke hoogleraar is als eerste benoemd aan de UU. Het blijkt dat google een ander resultaat oplevert dan het Catagolus Professorum.  DUB heeft de lijn van de catalogus gevolgd.

Ook lastig blijkt de vraag over de studentensportverenigingen (25 mei). DUB heeft zich gebaseerd op de pagina van Olympos met als aantekening dat sportverenigingen die meerdere keren genoemd zijn, maar voor één keer meetellen.

Meedoen kan nog tot  1 juli. Stuur het woord naar redactie@dub.uu.nl. Je kunt natuurlijk ook alle antwoorden opsturen. Als niemand het woord raadt, gaat de prijs naar de persoon die de meeste vragen goed heeft. De winnaar wint een diner voor twee ter waarde van 75 euro. Er zijn ook nog enkele lustrumbierpakketten ter beschikking gesteld door brouwerij De Leckere.

Advertentie