Utrechtse student in nieuw bestuur ISO

Universiteitsraadslid Willemijn Zwart van de studentenfractie VUUR is de nieuwe secretaris van het Interstedelijk Studenten Overleg ISO. Zij is het enige bestuurslid van de Universiteit Utrecht. 

Studentenorganisatie ISO maakte vrijdag haar nieuwe bestuur bekend dat op zaterdag 26 juni wordt beëdigd. De voorzitter wordt de net afgestudeerde Guy Hendricks uit Maastricht. Hij wordt geflankeerd door vier studenten die tijdens hun studie allemaal al bestuurlijke ervaring hebben opgedaan. Naast Willemijn Zwart als secretaris, zitten ook Davy Paap (penningmeester) en Marco Mout (algemeen bestuurslid) in het bestuur. Het tweede Algemeen Bestuurslid is Iftin Abokor die HBO- rechten studeert aan de Hogeschool Utrecht. 

Willemijn Zwart (21) studeert Nederlandse literatuur en zit op dit moment nog in de Universiteitsraad. Zij is voorzitter van de commissie Financiën, Huisvesting en ICT en houdt zich onder meer ook bezig met de invoering van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek aan de UU. 

GK

Advertentie