UU-personeel op de catwalk met nieuwe kleding

Al het dienstverlenend personeel van de universiteit loopt sinds eind maart in nieuwe bedrijfskleding. Afgelopen week was er een heuse modeshow.

Medewerkers van het Facilitair Service Centrum (FSC) (tot vorig jaar het FBU) lopen sinds de Dies Natalis in nieuwe kleding. Reden voor een feestelijke modeshow tijdens de personeelsbijeenkomst van het FSC.

Cartoon
De nieuwe tenues zijn niet onopgemerkt gegaan. Recent plaatste DUB een cartoon over de kleding en DUB schreef al eerder over de kledingkeuze. FSC-directeur drs. Ineke van Oosten is wel blij met de aandacht, zegt ze op de personeelsbijeenkomst. “Alle aandacht is goed. Als je maar het nieuws haalt.”

Alle afdelingen van het FSC, van gebouwzorg en congresorganisatie tot beveiliging en vervoer, gingen de onder luide muziek de catwalk op om de nieuwe kleding te presenteren.

Chemicaliënmagazijn
Een van de catwalkmodellen is Henk van Zijtveld (foto rechts), werkzaam in het “chemicaliënmagazijn” van bètawetenschappen in het Kruytgebouw. Hij is erg tevreden met de kleding, ook met de groene kragen of sjaaltjes die alle medewerkers nu hebben. “We hebben veel verschillende afdelingen, en door dat groen is iedereen duidelijk herkenbaar.”

Toch zou hij liever in eigenlijk kleding naar werk gaan. “Iedereen loopt natuurlijk liever in zijn eigen kloffie. Ik ook. Ik heb liever losse kleding. Maar gelukkig is deze kleding dat ook.”

Advertentie