FF in gesprek

Aan: Wim@uu-watchers.alovertheworld.wrld
Betreft: Ben ff in gesprek
Bijlage: vandaag werelddierendag?

Ha Wim,

Ik hoor dat je weer terug bent van vakantie. Je hebt het goed voor elkaar man! Wij gaan hier nog even stug door als je het goed vindt. Met deze regering weet ik niet of we überhaupt nog wel aan een pensioen toekomen. Hahaha, eigen schuld dikke bult hoor ik je al zeggen. Had je maar bankier moeten worden. Had je in ieder geval al een vette bonus te pakken gehad voor je wanprestaties! Of een extra commissariaat. Wordt er nog wel gewerkt bij jullie?

Ik probeerde je te bellen om wat bij te babbelen over onze dierbare universiteit, maar het is me niet gelukt om verbinding te krijgen. Ja, gek hè? Ik kreeg je maar niet te pakken. Ook een sms'je versturen lukte van geen meter. En dan denk je altijd eerst dat het aan jezelf ligt natuurlijk. Dus dat hele ding opnieuw geïnstalleerd, maar niks hoor. Bijna zo stil als op vakantie in de Auvergne! Dus ik was eigenlijk in gedachten al vertrokken, dat begrijp je. Maar het commentaar van collega’s en andere mensen die je proberen te bereiken verstoort dat helaas al rap: Waar was je nou? Ben je al met pensioen? Jij hebt zeker een androidtelefoon? Prepaid abonnementje bij Teringnet aangeschaft?

Je weet dat we een heel serieuze, kostenbewustgestuurde organisatie zijn. Met onze telefonie maken we dat óók waar! Jaha, ik zal je vertellen hoe we dat nou weer voor elkaar boksen. Jij hebt natuurlijk zo’n abonnementje van 30 euro per maand waar je je helemaal gek mee kan bellen, sms’en en internetten en dan krijg je er om de twee jaar een nieuwe telefoon “gratis” bij. En je vaste telefoon van thuis (ooit van KPN) zeker afgeschaft; of je skypt via internet. Haha, gewiekst!

Wij doen dat op het werk heel anders. Je hebt van die yuppen die het onderscheid tussen privé en werk niet meer weten, maar wij houden dat scherp in de gaten. Via managerial insight. Dat is een gratis bijproduct van de loodzware en erg kostbare cursus Prince 8. Het houdt in dat je de moeilijkst denkbare oplossing verzint voor het meest simpele probleem. Ja, anders denken ze dat je als manager een beetje simpel bent toch? Dat betekent dus niet: geef iedereen die altijd bereikbaar moet zijn een x bedrag, neem zijn nummer op in je database en schakel vier-nummerig door. Nee, je besteedt Europees in kavels aan:

1.   Vraag een provider die een prima dekking belooft en zet dat ook zo in je contract
2.   Kies een apparatuurleverancier die een model voor je heeft tegen een heel scherpe prijs
3.   Neem voor de vaste en de mobiele telefoons in ieder geval niet dezelfde provider (concurrentie!)

Gegarandeerd succes! Die prima dekking is vast wel ergens te vinden in Nederland. Het aangeboden model is binnen een maand uitverkocht, en het volgende heeft de hoofdprijs. Niks elkaar bellen. Ontmoeten is in!

Bel je na de volgende aanbesteding,

Hoorns,

Baaierd

Advertentie