Begin je jaar goed, doe vrijwilligerswerk bij Stichting Present!

Heb jij als goede voornemen om vrijwilligerswerk te gaan doen in Utrecht? Vind je het belangrijk dat mensen naar elkaar omzien? En lijkt het je leuk om met verschillende soorten mensen in contact te komen?  

Word dan vrijwilliger bij Stichting Present! Wij bieden de mogelijkheid voor groepen vrijwilligers om zich in Utrecht in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, een slechte gezondheid of een sociaal isolement. Het kan gaan om een praktische klus of een sociale activiteit een voor 1 dagdeel of voor langere tijd. Wil jij je met een groep nuttig inzetten, laat het ons weten!  

Momenteel zijn wij ook op zoek naar groepenbegeleiders. Als groepenbegeleider zorg je ervoor dat het vrijwilligerswerk in goede banen wordt geleid. Je neemt contact op met hulpverleners , maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. Op de projectdag zelf begeleid je de activiteit door het op te starten en af te sluiten.    

Als je interesse hebt in deze functie of meer informatie wilt, bel dan naar 06-19882088 of mail naar info@presentutrecht.nl. Voor de volledige vacature zie deze link: https://stichtingpresent.nl/utrecht/over-ons/vacatures/vacature-groepenbegeleider/