Bijles of coaching nodig ? Last van tentamenstress?
Maltha studiecoaching kan je helpen!

·          O.a. statistiek bijlessen

·            Personal studycoaching

·                 Faalangst reductie training

Scriptiecoaching

Bieb vol? Kom naar onze locaties voor een rustige studieplek!

Zonder schuldgevoel naar het gala kunnen en met een gerust gevoel naar je tentamens kunnen gaan. Het kan echt! Timemanagement, studievaardigheden en balans tussen studie en sociaal leven zijn de sleutelwoorden.

Studeren kun je leren op Maltha studiecoaching
In overleg met je persoonlijke studiecoach maak je een analyse van de problemen die je tegenkomt en bekijk je op welke wijze je die kan tackelen. Vervolgens kom je samen met de studiecoach tot een plan van aanpak, toegespitst op jouw studiesituatie. Een voorbeeld hiervan is het opstellen van een studieschema waarin je precies aangeeft wat je van dag tot dag gaat doen. Zo kom je bij tentamens niet voor nare verrassingen te staan en hou je toch voldoende tijd over voor je sociale leven. Daarnaast is er aandacht voor studievaardigheden, leer je goede uittreksels maken, een boek screenen, hoe je op een effectieve manier colleges volgt, efficiency beleid, timemanagement en nog veel meer.

Een leuke studententijd hoeft niet ten koste te gaan van je studieresultaten! Vanuit een goed efficiënt studiebeleid ontstaat juist voldoende tijd voor andere zaken. Naar onze mening is het onnodig dat studenten uitvallen vanwege een te druk sociaal leven. Met behulp van personal studycoaching creëer je een optimale balans tussen studie en sociaal leven.

Bijlessen statistiek: nu ook voor groepen!
Het is algemeen bekend; veel studenten hebben moeite met het vak statistiek en hebben meerdere herkansingen nodig om de gewilde studiepunten binnen te slepen. Voorkom dit en schrijf je nu in voor bijlessen statistiek! Onze ervaren docenten hebben de tijd en aandacht voor jouw specifieke vragen.

Nieuw bij Maltha studiecoaching te Utrecht zijn de bijlessen statistiek in groepsvorm (minimaal 2, maximaal 4 personen). Neem je studievrienden mee en betaal een lager uurtarief. Als je je met vier studiegenoten inschrijft, betaal je een uurtarief van slechts 15,- euro per persoon!

Bieb vol? Kom naar onze locatie op de Asch van Wijckskade of SV Kampong voor een rustige studieplek (dagelijks van 13:30-18:30 uur). Nu actie 10% korting op je strippenkaart: 5 dagen werken voor 25 euro inclusief koffie! Reserveer van te voren per mail (info@instituutmaltha.nl of telefoon 06-51253165) zodat je zeker bent van je plek. 

Kijk voor meer informatie op: www.malthastudiecoaching.n