Vier studenten zitten aan de bar met drankjes voor hun op tafel en biertjes in hun hand. Ze lachen en hebben plezier.

 

Lijkt het jou iets om met medestudenten samen een geweldige ervaring aan te gaan? Om ontzettend veel te leren en connecties op te doen met grote bedrijven? Om geheel zelfstandig een bedrijf te runnen? Om je “eigen” bar te hebben op het USP? Meld je dan aan als bestuur van de Cambridgebar!

Beloningen

De Cambridgebar, misschien heb je er wel eens van gehoord. Een gezellige bar op het USP die geheel op vrijwilligers draait. Als beloning hiervoor krijgen de vrijwilligerskorting, maandelijkse vrijwilligersactiviteiten, tapervaring, en een gezellige hechte groep vrienden. Ook bestuur doen bij de Cambridgebar is vrijwillig. Als bestuur krijg je nog meer korting, leuke bestuursuitjes, een ontzettend gave ervaring, en een geweldige ding om op je CV te zetten.

Functies

Omdat je met een groep medestudenten een geheel bedrijf runt die onafhankelijk is van de Universiteit, Hogeschool, of andere organisatie, krijg je een unieke ervaring mee waarin je veel leert over jezelf, namelijk een bedrijf runnen samen met een gemotiveerd en gedreven team. Je hoeft geen ervaring te hebben met deze dingen, dit zul je namelijk allemaal leren tijdens het doen van bestuur bij de Cambridgebar. Er zijn verscheidene functies in het bestuur: voorzitter, secretaris, penningmeester, barcommissaris, inkoper, facilitair beheerder, en PR commissaris. De meesten spreken voor zich, maar een aantal zijn ook uniek voor de Cambridgebar dus hierbij een korte uitleg over de functies. 

  • Als voorzitter zit je de vergaderingen voor, ben je contactpersoon voor de Universiteit Utrecht, de SSH en de Gemeente Utrecht, en ben je vertrouwenspersoon van het bestuur. 
  • Als secretaris notuleer je de vergaderingen, ben je contactpersoon voor de buitenwereld, en regel je besloten bijeenkomsten.
  • Als penningmeester maak je begrotingen, doe je betalingen, stuur je facturen en communiceer je met de boekhouder.
  • Als barcommissaris ben je de contactpersoon en vertrouwenspersoon van de vrijwilligers, maak je de taproosters en ga je over het inwerken van nieuwe tappers.
  • Als inkoper ben je de contactpersoon van onze leveranciers Grolsch, Verona en Maximum, doe je de inkopen, en hou je het assortiment bij.
  • Als facilitair beheerder doe je klein onderhoud, en regel je de klusweek, de schoonmaak en het driemaandelijks onderhoud.
  • Als PR commissaris houdt je de social media van de bar bij, zorg je voor posters, en focus je je op het vergroten van de naamsbekendheid.

 

Overtuigd of nog vragen?

Mail als je je wilt aanmelden voor bestuur je CV en motivatie naar sollicitatie@cambridgebar.nl. Hier mag je ook heen mailen als je nog vragen hebt of iets anders kwijt wilt.