Hulp gevraagd bij de Ronde van Sint Maarten

Bookmark

Ontvolg

Delen

Op 5 en 6 november vindt op het Berlijnplein de Ronde van Sint Maarten plaats: een magisch feest van licht, sculpturen, vuur, muziek, dans en performance. Bezoekers lopen een route van ongeveer een uur langs meer dan 200 lichtsculpturen, gemaakt in vele workshops in de hele stad.  Onderweg wordt men verrast door tientallen koren en orkesten, circusartiesten, clowns en dansers. Het thema in 2021 is ‘kansen om te leren voor iedereen, je hele leven lang’. Dit thema en de strijd tegen armoede vormen de inspiratiebron voor de lichtsculpturen en de acts.

Vragen ophalen voor de Utrechtse Wetenschapsagenda
Tijdens de ronde van Sint Maarten gaan we ook vragen ophalen voor de Utrechtse Wetenschapsagenda (UWA), ter gelegenheid van het lustrum van UU en UMCU. In een speciale “UWA straat” met stemhokjes krijgt iedere bezoeker de kans om zijn of haar vraag voor de wetenschap in te leveren.

HULP gevraagd!
We hebben een aantal mensen nodig die ons helpen om de UWA straat in goede banen te leiden. Bezoekers informeren, enthousiasmeren en vragen verzamelen.

Wat vragen we van je en wat bieden we je
Je werkt op één van beide avonden (tussen 18.00 en 22.00 uur) in een shift van 2 uur. Je krijgt een kleine vergoeding van 20 euro. Bovendien heb je de gelegenheid om die magische route zelf te lopen - je hoeft geen toegangskaartje te kopen!

KOM JIJ ONS HELPEN?
Meld je dan aan bij Maaike Wijnen, m.m.wijnen@uu.nl