Eerste bewoners betrekken City Campus Max

Studente Theater-, Film- en Televisiewetenschap Jolien Merks (in het zwart) kreeg dinsdag uitleg van een SSH medewerker over de werking van het raam in haar kamer op de 22ste verdieping. Vanaf deze week kunnen huurders van het grote studenten- en starterscomplex in Kanaleneiland hun intrek nemen. Maandag vond de eerste sleuteloverdracht plaats.

Foto: Maarten Hartman / UBLAD

City Campus Max bestaat uit drie woontorens met 989 huur- en koopappartementen. Naast woningen komt er een sportschool en naar verwachtig een take-away, een café en een wasserette.

In eerste instantie is alleen het bovenste deel van de twee hoogste torens opgeleverd. De naastgelegen Praxis ziet brood in de nieuwe klandizie: alle bewoners krijgen 10 procent korting op de eerste aankopen.

XB