EF Taalreizen stelt studiebeurs (t.w.v. €10.000) beschikbaar voor UU-studenten

EF Education First biedt studenten die ingeschreven staan bij een Nederlandse universiteit of hogeschool de mogelijkheid om een studie en stage in het buitenland te volgen. Met de start van dit jaarlijks terugkerende studiebeursinitiatief geven wij studenten een extra kans om hun horizon te verbreden, nieuwe culturen te ontdekken en hun taalvaardigheden te verbeteren terwijl zij in het buitenland studeren.

Taalcursus en stageprogramma

De studiebeurs is uitsluitend bedoeld voor studenten die staan ingeschreven bij een Nederlandse of Vlaamse universiteit of hogeschool. De beurs heeft een waarde van €10.000 en bestaat uit een taalcursus Engels en stageprogramma in het buitenland. Studenten komen in aanmerking voor de studiebeurs door een essay te schrijven waarin zij beargumenteren op welke wijze een studie en stage in het buitenland bijdraagt aan hun academische en professionele ontwikkeling. EF maakt de uiteindelijke ontvanger van de studiebeurs bekend. De gelukkige student heeft de mogelijkheid om te kiezen uit 29 bestemmingen, waaronder een aantal universiteitssteden van wereldklasse, zoals Boston, New York, Londen, Oxford en Sydney. 

Aanmelden

Ben of ken jij een student die interesse heeft in een studie en stage in het buitenland? De aanmeldprocedure voor de studiebeurs verloopt via de website EF Taalreizen Studiebeurs. Studenten die ingeschreven staan bij een Nederlandse universiteit of hogeschool kunnen zich t/m 31 maart 2020 aanmelden.