Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en wil jij op een bijzondere manier bijdragen aan het grootste studentenevenement van Utrecht? Word Eventmanager voor de UIT2021!

Je ondersteunt het UITbestuur in het voorbereiden en de productie van de programmaonderdelen. Tijdens de UIT ben je eindverantwoordelijke (locatiecoördinator) voor bepaalde programmaonderdelen. Je hebt zowel gezamenlijke als individuele taken die verschillen per functie. In totaal zijn er 5 functies, deze staan op onze site verder beschreven.

Als eventmanager ben je in de maand mei één dag in de week aanwezig en in juni twee dagen in de week. In de maanden juli en augustus sta je het UITbestuur fulltime bij. Je kunt in ieder geval je studiejaar gewoon afmaken. Tijdens de UIT ben je natuurlijk ook de hele week inzetbaar en ook de week erna voor de afronding.
Ervaring met de UIT (als deelnemer, mentor of crew) is erg handig maar geen vereiste.

Als eventmanager breid je je netwerk uit en ben je een ervaring rijker op verschillende gebieden die mooi staat op je CV. Daarnaast is er een financiële vergoeding beschikbaar.

Het is mogelijk om de functie eventmanager als stage te vervullen. Informeer hiervoor bij de juiste persoon binnen je opleiding.

Mail voor 4 april naar deelnemers@utrechtseintroductietijd.nl om je aan te melden!

Heb je nog vragen? Kijk op de site (utrechtseintroductietijd.nl) of stuur ons een DM op Instagram (@utrechtseintroductietijd)!