Er zitten drie fouten in de manier van denken van de mens. Fouten die ervoor zorgen dat de denkwereld van de mens onbewust gestuurd wordt. De effecten zijn terug te vinden in het zorgen maken, piekeren, somberheid, stress, burn-out, onzekerheid, onnodige fouten maken met al de gevolgen die deze hebben.

Voor een deel wordt dit veroorzaakt en in stand gehouden door de fouten die in de gedachtestromen aanwezig zijn. De effecten, zoals zorgen maken bouw je op met gedachten.

Met de kennis die je krijgt kan je deze opbouw van gedachten onderbreken. De herkenning van de fouten zorgt hiervoor.  Leren om deze fouten te herkennen en ermee om te gaan is een nieuw ontwikkelingstraject dat leidt tot een bijgestelde manier van denken.

In dit boekje met een zelftraining worden de fouten beschreven en wordt de methodiek beschreven om deze fouten in jouw gedachtestromen te herkennen en in de uitspraken van anderen. De oefeningen geven aan hoe je vervolgens met deze fouten om kunt gaan om meer evenwicht te creƫren in je manier van denken.

Deze methodiek is vele jaren ontwikkeld en toegepast in  trainingen en coachingen.

Download HIER gratis 49 Pagina's PDF