Groeten UIT...

Body: 
Komende augustus zullen de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht hun nieuwe studenten ontvangen onder het motto ‘Groeten UIT...’ Dat is gisteren bekend gemaakt, toen tevens de nieuwe introductiecommissie ICU werd geïntstalleerd.

De intoductiecommissie Utrecht bestaat uit zes studenten (drie jongens, drie meisjes), die zich dit voorjaar intensief zullen gaan bezighouden met het programma van de Utrechtse Introductietijd, ofwel: de UIT.

In totaal beheren de studenten vier ton aan euro’s om invulling te geven aan de kennismaking van de nieuwe studenten met de stad, de verenigingen en de instelling waaraan ze gaan studeren. Een deel van dit geld brengt de ICU zelf bijeen via sponsoring. Zoals andere jaren zal er ook dit jaar weer een grootse ontvangst van de studenten op maandagochtend plaatsvinden, maar over de overige progamma-onderdelen van de UIT valt nu nog weinig te melden.

De ICU werd gisteren in de Aula van het Academiegebouw met veel ceremonieel vertoon en in aanwezigheid van diverse studie- en gezelligheidsverenigingen geïnstalleerd door het lid van het college van bestuur van de UU, Hans Aman.

AH