Huisartsenpraktijk bij jou om de hoek

Sinds kort openden wij een huisartsenpraktijk bij jou om de hoek. Het is een 2e vestiging, we werken nauw samen met Huisartsenpraktijk Koningslaan. 

Naast de reguliere huisartsenzorg door vaste artsen, hebben we veel mogelijkheden voor psychische klachten, een speciaal SOA spreekuur, een verpleegkundige voor astmaklachten en bijvoorbeeld reizigersvaccinaties (voor als we straks weer mogen reizen!). 

De huisartspraktijk is gevestigd op de 4e verdieping van een bedrijvenpand, heel handig, want je kunt er direct bij de apotheker je medicijnen ophalen en bijvoorbeeld terecht bij een psycholoog. 
Je kunt ons digitaal prima bereiken, maar kunt ook gewoon terecht in de spreekkamer voor een gesprek met je arts of bij de assistente voor een behandeling van die vervelende wrat...

Vind jij het ook een fijn idee om gewoon bij een huisarts in de buurt ingeschreven te staan, die jou tijdens je studie een beetje leert kennen als het nodig is en je de weg wijst als er iets is waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Ook nu in coronatijd, kan het prettig zijn om even met iemand te kunnen praten. 

Kom langs of schrijf je vast in via onze website www.huisartsenpraktijkdaltonlaan.nl