Al 60 jaar is De Kargadoor een begrip in cultureel Utrecht. Van debat tot comedy, van film tot muziek. Kargadoor verbindt en zet aan tot nadenken. En dat alles doen we met vrijwilligers!

Deel worden van ons cultureel-maatschappelijke podium en Team Kargadoor? Laat je horen! We zijn op zoek naar barhelden en hosts.

Wat bieden we?
Ervaring opdoen in een cultureel podium achter de bar of balie: de foyer en barruimte zijn jouw domein! Daarnaast heb je de mogelijkheid mee te denken over de koers van De Kargadoor en deel te nemen aan verschillende commissies voor programmering, PR en meer.

Verder bieden we je een plek in een gezellig en divers team: doe mee de met maandelijkse pubquiz met ons eigen team, kom aan de bar zitten bij je collega's, borrel mee na de maandelijkse medewerkersvergadering of loop 's middags gewoon even binnen voor koffie en een praatje. Ook verdien je als vrijwilliger tegoed dat je kan besteden aan de bar op je vrije avond uit. En tot slot - wat is een cultureel podium zonder programmering? Jij mag gratis naar al onze activiteiten, én je mag iemand meenemen.

Wat vragen we?
Wij zoeken barmensen voor de avonden en hosts voor overdag. Je werkt diensten van zo’n  4 uur, een keer (of vaker) per week (een avonddienst duurt tot ongeveer 0:00). Dat mogen vaste dagen zijn, of je plant het per week in zoals het jou uitkomt. Je werkt altijd met een ervaren collega en wordt goed ingewerkt.
Wel vragen we dat je stressbestendig bent - in de pauze van een voorstelling of lezing kan het ineens gezellig druk worden! Daarnaast werk je graag samen en ben je servicegericht. Ervaring is niet nodig - we leren je alles. Je leeftijd is niet belangrijk.

Kijk voor meer info op kargadoor.nl, bel naar 030 231 03 77 of kom gewoon eens langs!