Karma en de opkomst en ondergang van beschavingen

Lezing van The Theosophical Society Point Loma-Blavatskyhouse

 

Beschavingen zijn net mensen. Ze worden geboren, groeien en ontwikkelen zich, hebben een periode van grootste kracht en ontplooiing, maar verdwijnen uiteindelijk. Elke beschaving heeft kenmerkende eigenschappen en bepaalde normen en waarden. Wij vormen en zijn met elkaar de beschaving waarin wij leven en leren. Hoe en waarom ontstaat een beschaving? Is het toeval dat wij tijdens ons leven bij een specifieke beschaving horen? Hebben wij nu al invloed op toekomstige beschavingen?

 

Zoek de beschaving die bij je past en bezoek de lezing over ‘Karma en de opkomst en ondergang van beschavingen’ op dinsdag 26 september 2017.

 

De lezingen worden maandelijks gehouden in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. Let op: nieuwe aanvangstijd! Ze beginnen om 19.30 uur precies. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is altijd vrij en er is natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.stichtingisis.org of bel (030) 2892179 / (030) 6372323. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via Stichting I.S.I.S. of in de zaal.