Lezing van The Theosophical Society Point Loma - Blavatskyhouse over ‘Reïncarnatie en Astrologie ’

Lezing van de Theosophical Society Point Loma (TSPL) - Blavatskyhouse over ‘Reïncarnatie en Astrologie’ op 3 december a.s..
 

Reïncarnatie en astrologie zijn bekende begrippen.

Minder bekend is dat alles in de kosmos leeft en cyclisch perioden van activiteit en rust kent. Dat geldt voor een atoom, mens, planeet, zon etc.

Alle wezens hebben een bepaald karakter opgebouwd, dat verder ontplooid kan worden door o.a. reïncarnatie in de daarbij passende astrologische omstandigheden. Ze hebben ook een bepaald gewoontepatroon en een zekere invloedsfeer.

Vandaar dat de astronomie, die cyclische bewegingen bestudeert, belangrijk is voor het duiden van astrologische invloeden.

De vraag is daarbij wel of ten gevolge van deze invloeden ons lot in de sterren geschreven staat, of dat onze vrije wil er wel degelijk toe doet.

 

De lezingen worden maandelijks gehouden in De Kargadoor, Oudegracht 36 in Utrecht. Ze beginnen om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de lezing eindigt om circa 21.45 uur. De toegang is vrij en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Meer informatie vindt u op onze website: www.blavatskyhouse.org of bel (030) 2892179 / (030) 6372323. De lezingen zijn ook via de Audio-Video-service verkrijgbaar. U kunt ze bestellen via de website.