INTK

Maak software die een revolutie teweeg zal brengen in musea, bioscopen en festivals.

INTK is een ambitieuze studio gevestigd in Utrecht (25 minuten van Amsterdam). Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van digitale strategieën voor culturele organisaties.

Wij werken samen met musea, theaters, filmhuizen, kastelen, bibliotheken, festivals, etc. Enkele van de culturele organisaties waar wij mee samenwerken zijn: Guggenheim Museum, Stadsschouwburg Utrecht, Filmtheater Hilversum, Kasteel Loevestein, Bibliotheek Utrecht, Le Guess Who festival, etc .

Onze missie is om de manier waarop mensen zich verhouden tot cultuur te veranderen. We zijn geïnspireerd door de transformatie die in de sportsector heeft plaatsgevonden. Veertig jaar geleden sportten nog maar heel weinig mensen. Tegenwoordig besteden veel mensen meerdere uren per week aan sport. Een soortgelijke verandering brengen we graag in de culturele sector. Ons doel is om mensen die van cultuur houden te stimuleren om wekelijks deel te nemen aan culturele activiteiten. Zo willen we mensen die van bioscoop- en rockconcerten houden, aanmoedigen om wekelijks naar de bioscoop te gaan en één keer per maand naar een rockconcert.

WAT DOEN WE?

Momenteel zijn we verantwoordelijk voor het promoten en publiceren van online tentoonstellingen en collecties van verschillende musea. Bekijk een deel van het werk dat we hebben gedaan:

We zijn in de beginfase van het ontwikkelen van een app die werkt als sport personal trainer maar dan voor cultuur. Op basis van datamining en machine learning maakt de app een schema dat aanmoedigt om wekelijks naar culturele activiteiten te gaan.

JOUW BAAN

Ben je geïnteresseerd in het werken aan een project met een grote impact en wil je op korte termijn om duizenden mensen positief beïnvloeden? Ben je gepassioneerd in het maken van software die de grenzen van technologie en schoonheid verlegt? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou.

Afhankelijk van jouw expertise en ervaring zoeken we samen naar de juiste vorm en het juiste onderwerp, bijvoorbeeld webontwikkeling (ReactJS, Angular, Python, Plone, Volto), data-analyse (Google Apps Script, Google Spreadsheets, Data Studio) of een andere onderwerp dat je wil voorstellen.

ONZE CULTUUR

Wij zijn een jong team van internationale professionals. Vanaf de eerste dag krijg je taken met een hoge verantwoordelijkheid toegewezen. Elke maandag analyseren we het succes van de vorige week en plannen we de komende. We lunchen elke dag samen. Op vrijdag schuift het hele team aan voor de borrel aangezien we een half uurtje eerder stoppen met werken.

Ben je geïnteresseerd?

Meld je aan!