Studente Charlene in halve finale Idols

Tweedejaars studente Communicatie- & Informatiewetenschap Charlene Meulenberg (19) heeft zich geplaatst voor de halve finale van Idols. Haar eigen voorspelling dat ze misschien vierde kon worden, is daarmee niet uitgekomen. In het slechtste geval wordt ze nummer drie.

Voor een introductiefilmpje van talentenshow Idols van RTL4 werd de studentenkamer van Charlene gefilmd. Getoond werd haar keurig opgeruimde kamer, de keuken en de douche die typische studentensporen vertoonde. Ook kwamen haar vriendinnen nog gezellig langs. In de uitzending waarin de vier overgebleven kandidaten elk twee nummers moesten zingen, hield Charlene zich goed staande. Ze kreeg een emmer complimenten van de jury over zich heen en ook van het kijkende publiek mocht de Utrechtse studente blijven. Volgende week zaterdag moet Charlene het opnemen tegen Natalie en Nicky.

GK