Meld nu je team aan voor het komende hockeyseizoen, onder extra aantrekkelijke voorwaarden!

Heb jij zin om vanaf september weer lekker te hockeyen en te borrelen langs het veld samen met je vriendenteam? Schrijf je dan nu in op SCHC voor het seizoen 2020-2021, onder extra aantrekkelijke voorwaarden.

Opgericht in 1906 voor en door Utrechtse studenten is ‘Stichtsche’ nog steeds een ideale club voor studenten hockeyteams van alle niveaus. De club is makkelijk te bereiken op slechts enkele minuten met de trein vanaf Utrecht. ‘Super Sundays’ waarop zowel Dames 1 als Heren 1 thuis spelen worden regelmatig gecombineerd met een Thé Dansant en andere gezelligheid.

De contributie bedraagt Euro 245,- per persoon en studenten betalen geen inschrijfgeld. Elke team traint één keer per week. Studententeams vaak gezamenlijk op dinsdagavond. Ieder team ontvangt daarvoor een budget om zelf een trainer te zoeken en de club kan daarbij desgewenst helpen.

Een aanvoerder die een compleet nieuw team van minimaal 17 spelers bijeen brengt, krijgt bovendien na een ‘succesvol’ seizoen de contributie gerestitueerd.

Spreekt dit je aan en heb je zin om je in te schrijven, individueel of met een nieuw team, neem dan contact op met senioren@schc.nl.

Tot ziens op de velden van SCHC!