Poster symposium 'Waar Trek Jij de Lijn?'. Het vindt plaats op 9 mei 2024 in de Domkerk vanaf 17:00 uur. Het symposium zet kritische kanttekeningen bij de normalisering van excessief alcohol- en drugsgebruik onder studenten. Verschillende sprekers zullen hun licht schijnen op dit onderwerp.
Op donderdag 9 mei 2024 is het tijd voor een derde editie van ‘Waar Trek Jij De Lijn?’ Utrecht!
Tijdens dit symposium zullen kritische kanttekeningen worden geplaatst bij de normalisering van excessief alcohol- en middelengebruik. Diverse sprekers zullen hun licht schijnen op de sociale, persoonlijke, medische en maatschappelijke gevolgen, met als doel bewustwording te creëren onder de studenten. De volgende sprekers delen hun verhaal: 
  • Strafrechtadvocate en influencer Julia Mekkes (dagvoorzitter)
  • Namens de Rechtbank Midden-Nederland, strafrechter Hans Zuurmond & namens het Openbaar Ministerie, officier van justitie Bart Nitrauw (voor de maatschappelijke gevolgen)
  • Journalist, DJ en spreker Janna Nieuwenhuijzen (deelt haar persoonlijke verhaal)
  • Medisch specialist Jelmer Alsma (voor de medische gevolgen)
Het symposium vindt plaats in de Domkerk en de inloop is vanaf 17:00 uur. Het is gratis en toegankelijk voor iedereen in Utrecht! Enthousiast geworden? Schrijf je alvast in via de volgende link: https://forms.gle/uTfiH8rqK6WupdpY7
Tot 9 mei!