Samen met collega’s organiseer ik op donderdag 22 februari vanaf 10:00 uur de verkoop van taart en koekjes in de hal op de eerste verdieping van het Bestuursgebouw (Heidelberglaan 8). De opbrengst gaat in zijn geheel naar Alpe d’Huzes. Graag contant betalen, we hebben geen pinautomaat.

 

Ik ga dit jaar (wederom) deelnemen aan de Alpe d’Huzes: een evenement georganiseerd door het KWF om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

Mijn lieve vriendin Sylvia heeft helaas kanker, jaren geleden is dit tijdens haar zwangerschap begonnen met borstkanker die ze in eerste instantie had overwonnen, maar helaas is het nu teruggekomen en dusdanig dat er voor haar geen genezing is. Ze is pas 37 en heeft een dochtertje van 6. Gelukkig staat ze nog positief in het leven en maken we er zo vaak we kunnen een feestje van!

Alpe d'Huzes is een evenement waar zij en daardoor ook wij hoop en kracht uit putten. Wij zetten ons in om geld op te halen en als sporter & vrijwilliger tijdens de week daar.

Het is een ontzettend groot evenement geworden waarmee geld wordt ingezameld voor nieuwe onderzoeken zodat kanker hopelijk snel een te genezen ziekte zal zijn waardoor er in de toekomst geen mensen meer hoeven te overlijden aan deze ziekte.

 

Kijk op de actiepagina: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/sandrarusmanvergunst  Op deze pagina kan je ook doneren.

 

Ik hoop jullie donderdag te zien!

 

Mede namens Sylvia, ontzettend bedankt!