Ben je op zoek naar een GOEDBETAALDE bijbaan?

Wij, STIPT telefoonservice zoeken een telefoniste op afroep.
Wij nemen de telefoon aan voor verschillende bedrijven. Wij zijn geen callcentre en ons doel is kwaliteit leveren. Als je voor onze klant opneemt werk je eigenlijk voor hen. Naast het telefoonwerk moeten instructies en wijzigingen bij onze klanten verwerkt worden. Het houdt dus meer in dan alleen afhandelen van de telefoon en is veel leuker en afwisselender dan callcentre werk. Als je www.stipt.nl bezoekt krijg je een goed beeld wat we doen. Ons bedrijf is met openbaar vervoer vanuit Utrecht heel goed bereikbaar.

Om dit werk goed te kunnen doen is het van belang is dat je tijdens het telefoongesprek je instructie goed opvolgt, Daarom moet je absoluut stress bestendig zijn en kunnen multitasken.
Dit houdt in:

  • Gesprek voeren, instructie lezen en typen;
  • Van belang is ABN en Engels spreken en schrijven;
  • Blind typen;
  • Logisch denken, kordaat zijn en initiatief hebben;

En ook heel belangrijk collegiaal zijn. We moeten op je kunnen rekenen.

STIPT is een kleine informele organisatie met een uitstekende werksfeer.
Wij werken altijd met 3 bezette werkplekken.
Onze medewerksters zijn trouw en hebben veel voor elkaar over. 

Je werkt bij ons om de vakantiedagen, vrije dagen, ziekte enz. op te vangen van onze vaste medewerksters. We proberen zoveel mogelijk van te voren met je te overleggen wanneer we je hulp nodig hebben. Per jaar kan dit neerkomen op ca. 300 - 400 uur. Ervaring leert dat je regelmatig kan werken en in vakantieperiodes natuurlijk meer.

Je ontvangt een goed vast basis salaris + 8% vakantie toeslag. Meerwerk wordt direct met je verrekend. Zo ben je verzekerd van een maandelijks basisinkomen.

Reageren? Graag telefonisch. Bel 030 2819400 en vraag naar Ella Blom.