JENS advocaten is een ambitieus niche advocatenkantoor in Utrecht dat zich richt op het arbeidsrecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Wij behartigen de belangen van grote (internationale) en kleinere ondernemingen en organisaties als ook van (statutair) bestuurders en werknemers (veelal op managementniveau). JENS advocaten heeft een uitstekende reputatie opgebouwd. JENS is eigenwijs en scherpzinnig en vindt humor erg belangrijk. Het team van JENS is hecht.  De meeste oproepsecretaresses blijven enkele jaren gedurende hun studie voor ons werken en merken dat zij in hun latere professionele carrière veel kennis hebben opgedaan over het beroep van advocaat en de werkwijze. Wij hebben met veel van onze oproepsecretaresses nog een hechte band en het is mooi om te zien dat velen na hun studie zulke mooie posities elders hebben gevonden. JENS advocaten kenmerkt zich door up-to-date kennis en een informele, transparante werkwijze.

De vacature is op oproepbasis. Dat betekent dat tijdens afwezigheid van (1 van de secretaresses in) ons vaste team je wordt gevraagd te werken. Te denken valt aan vakantie, uitval bij ziekte, en in perioden van grote drukte. De kans is groot dat januari en februari – door vertrek van een secretaresse welke leemte nog niet is opgevuld – redelijk wat dagen een beroep op je wordt gedaan. Voor ons geldt dat studie altijd voor gaat, dus de oproepen zijn altijd in overleg en in harmonie.

Interesse?
Laat het ons weten! Schrijf ons een brief of e-mail (met kort CV) naar JENS advocaten, t.a.v. mevrouw mr. Sascha I. Janssen (brief: postbus 8558, 3503 RN Utrecht, of email s.janssen@jensadvocaten.nl) en geef aan wat jou zo uniek maakt.