TAT Zetwerk is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in de tekstopmaak en lay-out van wetenschappelijke publicaties en journals. Wij zijn een gezellig en persoonlijk bureau waar je intensief contact met elkaar hebt, het is voor ons dan ook belangrijk dat je goed bij ons past. Herken jij je in een van de onderstaande vacatures en lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur dan een mail met je motivatie samen met je CV naar Lotte van der Heijden via vanderheijden@tatzetwerk.nl.

1. Correctoren

Op korte termijn zijn wij bij TAT Zetwerk op zoek naar studenten die 2 of meer dagdelen per week, dus minimaal 8 uur, beschikbaar zijn om onze studentenpool uit te breiden. De publicaties zijn vaak in het Engels, maar er komen ook veel andere talen in voor zoals bijvoorbeeld Grieks, Arabisch en Hebreeuws. We verwachten niet dat je deze talen beheerst, maar mocht dit zo zijn, dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Voor dit werk moet je vooral heel precies zijn en er plezier in hebben om kleine onregelmatigheden op te merken.

Wat voor taken kun je verwachten?

- Het invoeren van correcties van auteurs op proeven

- Het nakijken van correcties

- Kleine klusjes als scannen, correcties tellen etc.

In het begin zul je voornamelijk correcties uitvoeren, maar naarmate je langer bij ons werkt, zullen je werkzaamheden verder worden uitgebreid en krijg je meer verantwoordelijkheden. Je werktijden worden elke week opnieuw in overleg opgesteld, dus als je het een keer druk hebt met je tentamens kun je gewoon een weekje overslaan. Daar staat tegenover dat het incidenteel zo rustig is bij ons dat het ook wel eens voorkomt dat er een week geen werk is.

2. Assistent bureauredacteur

Op korte termijn zijn wij ook op zoek naar een assistent bureauredacteur die 4 dagen per week bij ons aan de slag wil gaan. Als assistent bureauredacteur heb je een breed takenpakket en is het belangrijk dat je heel precies bent en je moet er plezier in hebben om kleine onregelmatigheden op te merken. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de aansturing van de correctoren en het beantwoorden van hun vragen. Verder zul je ook regelmatig de bureauredacteuren helpen met diverse taken en hen ondersteunen waar nodig.

Wat voor taken kun je verwachten?

- Het invoeren en nakijken van correcties

- Het aansturen van correctoren en het beantwoorden van vragen

- Het inplannen van projecten en ervoor zorgen dat de deadlines worden gehaald

- Beeldbewerking

- Het controleren van proeven wanneer nodig

- Het aanvragen van CIP data en het versturen van digital offprints