NachtVanDeTijd.jpg

Vertragen, verdiepen, versnellen en duiden… op 25 maart, de nacht dat de klok een uur vooruitgaat, pakken we de tijd. Historicus Beatrice de Graaf geeft een inspirerende tijdrede in de Jacobikerk in Utrecht. Ook is er een keuzeprogramma dat je laat zien hoe je van willekeurige minuten die wegtikken, betekenisvolle momenten kunt maken.

Tijdens Nacht van de Tijd willen de tijd intensiever beleven dan normaal. Ga in gesprek over het integreren van rust in je dagelijkse ritme met Tabitha van Krimpen. Ervaar tijd die tot op de seconde is afgestemd tijdens een muziekworkshop met radio-dj Herman Hofman. Verdicht de tijd door naar een bijzonder levensverhaal te luisteren in de human library. Vergeet de tijd door je helemaal te focussen op het maken van een prachtige linosnede. Zoek de verdieping in een vervolggesprek met Beatrice de Graaf. Kom op adem tijdens een ademworkshop. Of zet de tijd even stil en ga op in een kunstwerk aan de hand van visual thinking strategies in een keuzesessie door de Kunstuitleen.

Staar in vuurtjes, kijk een stomme film of voer een goed gesprek. Jij kunt de tijd van je leven hebben door een ticket te kopen op www.viajacobi.nl. De Nacht begint om 20.00 uur in de Jacobikerk in Utrecht (St.-Jacobsstraat 171).

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marlies Kunst (marlies@viajacobi.nl)